Welcome To My World. Please do Respect here |Wanna Follow or Dashboard

CONTEST LA FOTO MAS IMPRESIONANTE

Beb , myra terbaca blog cynthia , dia ada buat satu contest . Korang try lah . Nak tahu ? Tengok lah rules dia kay :) myra macam terasa nak join kan . Tapi myra takda la gambar yang awesome macam korang . Belum cuba belum tahu rite :)

Kepada yang mempunyai blog
Rules and regulation :
  • Buat satu entry yang bertajuk :"Contest La Foto Mas Impresionante" ,maksud Ia Foto Mas Impresionante ialah contest yang paling awesome .
  • Jangan lupa letak gambar yang dipetaruhkan dalam entry tersebut , gambar edit or tak edit pun boleh join .
  • Tag kepada sekurang-kurangnya 3 orang , pastikan mereka tahu bahawa contest ini .
  • Selepas siap update send link entry anda kat sini .
  • Contest ini mengunakan undian like .
Kepada yang tidak mempunyai blog
Rules and regulation :
  • Pergi ke fans page Farehin Yusni then upload kan gambar anda dekat wall tersebut  
  • Farehin akan maklumkan kepada anda bahawa anda boleh start minta kekawan anda start voting .
Awesome rite :) hihi , so korang try lah join :) Support them kay .


#Tahu myra takda gamba yang gorgeous macam korang , but i'll try :) gambar ni di atas undian ramai kawan kawan :)

Tasya

Amzani
Ona Nabila

2 talk here:

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Beb thank joining contest saya (:

Nnt tepat pada pukul 12 pegi ke fans page farehin yusni and start voting yay :)

eyra fieyra said...

jemput join contest eyra :)

http://eyrapuwplelixious.blogspot.com/2011/11/2-in-1-strange-contest-by-two-strange_08.html

Post a Comment

Talk here :)